Футболни прогнози 

HSV – RB Лайпциг 07.09.2017

Хамбург преживя трудно време в последните кампании на Бундеслигата. Въпреки това, HSV направиха ярък старт за този сезон и ще се опитат да продължат този добър старт, когато са домакини на RB Лайпциг в петък вечер.

Страната на Маркус Гисдол започна кампанията си в Бундеслигата с победа над Аугсбург и последния път победи Кол 3-1. Печалбите означават, че HSV вече не е победен в пет мача на германския топ полет.

Домакинският рекорд на Хамбург в Бундеслигата е добър, тъй като те загубиха само веднъж в последните си 13 мача в Volksparkstadion на германския топ-полет. Всъщност домакините са отбелязали победи в шест от последните си осем домакински мача в Бундеслигата.

HSV също спечели последната среща между тези два отбора още през февруари, записвайки изненада с 3: 0 в Лайпциг. Домакинът би бил повече от доволен от повторението на този резултат.

Посетителите се радват на смесен старт на кампанията си в Бундеслигата досега. Те отвориха кампанията си с победа с 2: 0 в Шалке, преди да спечелят с 4: 1 срещу Фрайбург за последен път в немския топ-полет.

Екипът на Ралф Хашенфтл спечели само един от последните си четири мача в Бундеслигата, като се простира през миналия сезон. Техните неотдавнашни мачове в Бундеслигата отбелязаха високи резултати с над 2.5 гола в последните си пет мача в немския топ-полет.

Посетителите също са преживели смесени богатства по време на пътуванията си, но са спечелили само две от последните си седем мача в Бундеслигата. Играчите на Лайпциг в немския топ-полет са с високи резултати, като над седем от последните им осем изстрела отбелязаха над 2.5 гола.

Последни публикации

Leave a Comment