Футболни прогнози 

Прогноза Koge – Roskilde за 11.10.2017

На сряда, 11 октомври в 20:00 часа (Москва време) на стадион Кастус парк ще бъде на мача от първенството на Дания (първа дивизия) Køge – Roskilde.

Букмейкърът на мача Koge – Roskilde

В букмейкър Fonbet може да направи залог за изхода от мача (коефициент от 2,00, за да спечели Koge, 3.40 за изготвяне и 3.50 за победа Roskilde) за двойно резултата до Koge победа хендикап 0 (коефициент 1,50), или спечелване Roskilde хендикап 0 (2.40 ). Възможно е също да се постави на общо повече от 2,5 глави (1.90) или общо по-малко от 2.5 глави (1.80).

Последни резултати от отбора

Кеге дойде в тази игра след като домакинската титла с Фредериция 0-0. Това беше второто му равенство и за четвърти пореден път той не загуби. За тези четири мача Кега пропусна само два гола. И в своята област той не губи пет последователни битки, печелейки два пъти и три пъти. И пропусна Кег за тези пет срещи, само един гол и четири пъти остави собствената си врата непокътната. В момента отборът е на четвърто място в класирането от силата на втория датски деление, с 19 точки.

Roskilde уикенд победи в своята област клуб LFA с гол за 2: 0, счупване на серия от шест мача без победа, в които вкара само една точка три не се отбеляза една-единствена цел. На пътя той успя да спечели само един от седемте предишни мача с две равенства и четири поражения. В този случай, вече 11 мача подред, той не може да играе с нула. Сега Roskilde отнема десето място в класирането на шампионата, вкара 11 точки и е само на три точки от зоната на изпадащите.

Последни публикации

Leave a Comment