Футболни прогнози 

Прогноза Реал Мадрид – Бетис за 20.09.2017

Реал Мадрид в отличен стил стартира новия сезон, след като спечели първо УЕФА Супер Купа и след това Супер Купата на Испания. По този начин Мадрид отново доказа своите огромни амбиции и статут на най-силния отбор в света, който те носят в продължение на две години. Въпреки това, началото на вътрешния шампионат не беше толкова успешно за крематори, колкото искаха. В първите четири кръга те отбелязаха осем точки, което им донесе победи над Deportivo 3: 0 и Real Sociedad 3: 1, както и равенства с Валенсия 2: 2 и Леванте 1: 1. Но във всеки случай цялата борба е все още напред и екипът на Zinedine Zidane със сигурност ще има шансове да се върне на първия ред.

Ние спряхме да се развиваме

Бетис откровено разочарован от представянето си миналия сезон, по време на който се бори повече за оцеляването. Такива резултати, разбира се, не задоволяваха ръководството и решиха да променят главния треньор. По този начин, до началото на новия шампионат, екипът вече подготвяше Kike Netenen, който реши да промени най-малко половината от композицията и по този начин да добави конкуренция. В момента зелените и белите заемат обичайната дванадесета линия в класирането, като шест точки са отбелязани с негативна разлика в голката от 5: 7. В предишните четири двубоя те изиграха със същия резултат 2: 1 Селту и Депортиво, но загубиха и срещу Барселона 0: 2 и Виляреал 1: 3.

перспектива

В този мач Реал Мадрид от първата минута ще поведе голяма сила в атаката и ще се опита да спечели колкото е възможно повече. Въпреки това, Бетис ще защити голям брой и така просто няма да позволи да бъде победен.

Ето защо прогнозата за мача ще бъде:

Над 5,5 гола, над 12 корнера, над 5,5 картона, краен победител …. Реал

Последни публикации

Leave a Comment