Футболни прогнози 

Прогноза Ница – Анже за 22.09.2017

В тази игра букмейкърите са вкарали домакина, оценявайки вероятността за победа в около 50%. Ница, който стана третият минал сезон, след шест дни от новия шампионат на Франция заема междинно осмо място в класирането, като спечели девет точки. Миналата седмица победи Реен с минимален резултат от 1: 0 благодарение на гола на Марио Балотели. Това беше втората поредна победа на Ница и третата победа на отбора на Лусиен Фавер за последните четири кръга. И във всеки победоносен мач на този сегмент Ница не пропусна нито една цел. Струва си да кажем, че Ница е един от седемте отбора на Лига 1, които в този сезон никога не са играли равенство. Що се отнася до домашната си статистика, тя спечели пет от седемте предишни двубоя в родните й стени и загуби само 2 от последните 27 мача в своята област.

Анжер преди тази игра заема 11-то място в класирането на шампионата във Франция, печелейки 11 точки. В последния кръг той загуби от Мец у дома с минимален резултат 0: 1, а преди това, три пъти подред играе наравно 1: 1. Между другото, поражението на Метц беше първият за Анжер този сезон. В този случай, ако Ница никога не е играл с равен резултат, след Анже четири пъти вече споделени с конкурентите точки – най-много в лигата 1. Away Анже не е загубил пет поредни игри, след като спечели два пъти и три мача с равенство пъти, но преди това екипът претърпял осем поражения в десет мача от шампионата.

Ница – Анжер. Как са си играли помежду си?

През миналия сезон тези отбори обменят победите на гостите. По-специално Angers победи Ница на Allianz Riviera с резултат от 2: 0. Преди това той не можеше да спечели от Ница в шампионата пет последователни битки, като загуби три от тях. Ефективността на конфронтацията не е много висока и в пет от последните шест мача между Ница и Анжер във френския шампионат не са отбелязани повече от два гола.

Прогноза за мача Нике-Анжер

Експертният сайт Bukmeker.rf постави на победата на Ница, вярвайки, че ефективността на играта няма да надхвърли два гола. В букмейкър 1hStavka вярвам, че играта завърши наравно 1: 1 или победа Ница 1: 0 (коефициент на 6.50). Залог на печеливша Ница с общо по-малко от 2,5 гола може да бъде с коефициент 4.20.

Последни публикации

Leave a Comment