Футболни прогнози 

Прогноза Майнц – Хофенхайм за 20.09.2017

„Майнц“, не без затруднения, в последния сезон за поддържане на жилище в елита, и не бърза да принуди началото на събитията шампионата. Сандро Шварц, който замени Мартин Шмит на тренировъчния мост, все още не успя да донесе отбора на по-високо ниво. Тя беше останала на границата на опасната зона. „Карнавал“ успя да свети само в мач с „Байер“ (3: 1). Във всички други срещи те подписаха капитулация и те не успяха да ударят вратата на съперниците си. Трудно е да се брои с такива показатели за успех в сблъсъка с отбора, който се представя на международната сцена. Треньорският състав има ограничен избор от изпълнители в отбранителната линия. Защитен вратар Яник Хът. Имат здравословни проблеми tsentrbeki Александър Hak, Нико Bungert и Abdou Diallo. Не можем да видим от другата страна на защитата на Даниел Брозински и Мартин Сверко.

„Хофенхайм“ не е много блестящ този сезон. Липсата на опит за представяне на международната сцена не може да засегне играта на отбора. Тя все още не е готова да представи страната с достойнство в Европа. Във всички европейски мачове, „синьо-белите“ бяха по-лоши от противниците си. В отбора на домакините Джулиана Нагелсман се държат по-освободени. Тяхната жертва в тегленето на Бундеслигата вече беше Байерн (2: 0), което показва високия потенциал на „селото“. Въпреки това, „Hoffenheim“ на две от последните срещи на положителен резултат не може да постигне. Не е фантастичен отбор, който е постигнал минимална победа само в немската купа над скромния „Ротер-Вайс“ Ерфурт (1: 0). Има и някои проблеми и гостите. Загубите имат централните защитници Стефан Пош и Ермин Бичакчич. Рискът не е да играеш на лявото крило Серж Гнабри.

Заключение: „Майнц“ не е намерил най-доброто от условия, въпреки че в сегашното си състояние „karnavalniki“ готова да изненада съперника, поне в своята област. В нито един от мачовете в сезона, Sandro Schwartz не можа да запази целта си в безопасност. „Хофенхайм“, въпреки че не показва изключителни резултати, не се понижава под определено ниво. Без отбелязани голове, „селото“ не напуснало полето.

Прогноза:

Трудна победа за  Майнц с под 1,5 гола

 

Последни публикации

Leave a Comment