Футболни прогнози 

Прогноза за 02.08.2017 Розенборг – Селтик – ШЛ

Този мач създава истински тест за това колко далеч е Селтик на Брендън Роджърс. Те преживяха една наистина разочароваща нощ в Глазгоу миналата седмица. С въпросите за селекцията нагоре, те се бореха наистина да тестват защитата на норвежката страна и останаха да се наложи да се настанят за горчиво разочароващо 0-0 равенство. Това оставя тази вратовръзка да лежи на ръба на ножа в 2-рата ръка. Келтските остават фаворитите за напредък, но тук може да има някаква стойност в подкрепата за домакинска победа.

Историята на Селтик Шампионската лига, до голяма степен е една от великите нощи и известните победи в „Паркхед“, но е съкрушителен провал на пътя. Това със сигурност ще принуди феновете на Хоупс да се изправят нервно, след като не успяха да си платят предимствата преди седмица.
Не след като победата с 3: 2 в Спартак Москва в груповата фаза през 2012 г. Селтик спечели наистина значима далечна победа в състезанието. Те изиграха 22 мача от мача от Шампионската лига, след като загубиха 12 от тях и само 4-те си победи в ранните квалификации срещу опозицията от Северна Ирландия или Исландия. Разбира се, жребий ще ги види тук, но не е нужно да гониш победата може и да не работи непременно в тяхна полза.

Розенборг ще почувства, че сега имат голям шанс да напреднат и те трябва да продължат да имат леко фитнес предимство, тъй като те са в средата на сезона си. Норвежката Елитесериан в момента е на кратка почивка, така че те са имали цяла седмица, за да се подготвят за играта. Те имат силен сезон и с 5 точки предимство на върха на лигата, те са на път да се класират за тази конкуренция отново.

Прогноза:

Корнери – над 13

Жълти картони – над 5

Голове – над 3,5

Победа за Селтик с 2 гола разлика

Последни публикации

Leave a Comment