Футболни прогнози 

Прогноза Валенсия – Малага за 19.09.2017

През миналия сезон от Валенсия стана напълно провал, защото дванадесетия ред не отговаря на амбициите на отбора, който винаги се използва да се говори в Купата на европейските шампиони. През лятото прилепите се опитали да решат проблемите си и с нови сили дойдоха директно в официалните битки. Струва си да се отбележи, че техният състав е балансиран днес и затова феновете вярват в успеха на своите любими. Въпреки че все още е твърде рано да се говори за конкретни перспективи за валенци, тъй като те трябва да им дадат малко време да изградят играта. Началните четири кръга на първенството, те имаха победа над Лас Палмас 1: 0 и три равенства с Реал Мадрид 2: 2, Атлетико Мадрид 0: 0 и Леванте 1: 1.

Малага също откровено се провали в предходния сезон, в който основно се бори за оцеляването, въпреки че амбициите му винаги са свързани с европейската конкуренция. Преди началото на новия шампионат екипът се разрасна доста добре, но досега не се вижда за сметка на това, което може да постигне резултата. Аншоа първото неуспешно провеждат обучението си лагер, а след това загубиха четири от началото на борбата в шампионата Eibar 0: 1, Жирона 0: 1 Лас Палмас 1: 3 и Атлетико Мадрид 0: 1.

И двата отбора си поставиха доста голяма задача за настоящия шампионат, но до момента най-добрата подготовка демонстрира Валенсия. На свой ред, Малага не може да спечели доверие, а не просто защото е загубила всички предишни битки. Ето защо прогнозата за мача ще бъде:

1 , над 2,5 гола и над 11 корнера

Последни публикации

Leave a Comment