Футболни прогнози 

Прогноза Барселона – Ейбар за 19.09.2017

„Барселона“. Кампанията на летния трансфер е почти се превръща в провал поради продажбата Neimar и продължително търсене на негов заместник. В резултат на това, позицията на талантливия бразилец подписа Паулиньо и Ousmane Дембеле, и е в допълнение към прехвърли Марлон Нелсън Семедо и Жерар Деулофеу. Ернесто Валверде, който пое командването след оставката на Луиза Enrike, противно на прогнозите на скептиците, след провала в Супербоул, има пет победи в поредица от различни фронтове, и неговата промяна на стила на игра и тактическа модел има плод под формата на невероятната надеждност защитни редути, допускайки само един топка с четиринадесет гола.

За пореден път очевидно зависимостта на тима от Лео Меси, който показва лидерски качества и се проточи с екип, отличава двойно на портата „старата дама“ в Шампионската лига (3: 0) и пет топки в рамките на примери, така че по-специално в началото на състезанието турнир от играта му състояние в значителна степен ще зависи от резултатите на екипа, както и в полза, че сега той е в добра форма и готов да помогне за укрепване на позицията на „синьо гранат“ в класирането.

„Eibar“ последния митинг завърши на екватора на класирането, за изненада на своя компетентен и балансирана игра. Лято „Eibar“ изгубени защитника Флориан Lejeune, които са предвидени 10 млн. € прехвърлена на „Нюкасъл“, а постъпленията бяха инвестирани в трансфера на Пауло Оливейра, Марко Dmytrovychi, Жана Йордания Yoelya Rodrigesa и Иван Aleho. Като се има предвид, че на кормилото на отбора продължи да работи Хосе Луис Mendilibar, а след това от „оръжейници“ очакваме нищо по-малко от силното представяне от миналия сезон. В същото време се създават игри за разговори „оръжейници“ очевидно не е мач за „сините гранат“, имайки предвид, че двете печеливши мачове, те вкара само два гола.

Заключение: Екипът на Хосе Луис Mendilibar има относително надеждни отбранителни редути, и като се има предвид беззъби „оръжейници“ напред, то е ясно, че отборът ще играе по насрещни направления, надявайки се да изчака своя шанс.

Прогноза: 1 и над 6,5 гола

Последни публикации

Leave a Comment