Футболни прогнози 

Прогноза Атлетик Билбао – Атлетико Мадрид за 20.09.2017

„Атлетик Билбао“ в началото на състезанието турнир е за сметка на други членове на примерите от гледна точка на игрова практика, след като започна сезона с квалификацията на Лига Европа, където отборът на Хосе Анхел Sigandy проведе четири мача, пробивайки линията на „Динамо Букурещ“ и „Панатинайкос“ по пътя към груповата фаза , Като част Примери за „червено-белите“ започнаха достатъчно скромно, след като е боядисана в света с „Хетафе“ (0: 0), както и да бие Eibar „(1: 0) и“ Хирона „(2: 0), идва вече за предстоящата битка след неочаквано поражение от „Лас Палмас“ (1: 0). „Баските“ е много внимателен, когато играят в линията на гърба, като се позовава на графиката пропусна само един гол в четири кръга, и да играем с подкрепата на родната земя може да „пресъхне“ среща с „матрака“, имайки предвид, че в болницата е празна.

„Атлетико Мадрид“. Диего Симеоне в началото на септември, с удължен „матрак“ трудов договор, демонстрирайки предвидливост по отношение на напредъка, носейки екипа, чрез производство на състава. Без „свежа кръв“ в „матрака“ ще прекара целия първия кръг, и да пишете в началната кръга осем точки, две отпаднали точки далеч от дома с „Жирона“ съвпадения (2: 2) и „Валенсия“ (0: 0) отделения Диего Симеоне може да получи съпротива от енергичен „баските“, имайки предвид, че отборът е сега не пребъдва в най-добро състояние за игра, за които най-малко предполага, резултатът от мача с „Малага“, съпротивлението на който едва ли беше съборен, и тя дебютира на новия – Уанда Метрополиано.

Заключение: за последен път, „Атлетик“ победи „Атлетико“ в края на януари 2013 г. само в родния стени, но като се има предвид не ефектни асистенции показатели „баските“ в началото на сезона, а след това на максималния резултат и реч не мога да отида, но за да се разбият по света те са доста способни.

Последни публикации

Leave a Comment